ПН - СБ  9.00 - 19.00

вск 9.00 - 14.00

Завод Полімер сітка

Завод з виготовлення та оптової
продажі затіняючої сітки та
овочевих мішків з сітки
099 66 842 70
 

e-mail: polimersetka@ukr.net

Виберіть мову

Розпродаж сітки затіняючоЇ зі знижкою.

Краща сітка переможець в номінації -  Вибір Року

068 09 25 116

Затіняюча сітка опт ціна від 4,8 грн за м2

ПІБ  
Ел. пошта  
Телефон  
Місто  
Ширина сітки  
Кількість рулонів  
Як Ви нас знайшли?  
Повідомлення  

Почта:
info@site.info

Форма заявки

Захист від граду 

Ширина 6 метрів

Довжина 50 метрів

Рулон

Захисна сітка від граду

Захист від граду

Ширина 1,5 метра

Довжина 50 метрів

Рулон

Захист від граду

Ширина 2 метра

Довжина 50 метрів

Рулон

Купити антиградову сітку Вы можете заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером           099 281 55 16  та  096 08 222 96

 Короткочасний град може принести дуже багато проблем. Градобійна сітка є майже 100% захистом від граду, відносно не дорога за ціною, вона може зберегти від псування цілі врожаї з садів, полів або цінну техніку, а це вже зовсім інші гроші. Окупає себе Протиградова сітка вже за перший сезон, а термін служби у неї мінімум 5 років.

   Захисна сітка від граду відрізняється від простої затіняючої сітки більш товстими посиленими нитками і більшою питомою масою. Вона повинна витримувати на розрив потрапляння падаючих великих часток граду і залишатися цілою при цьому. Проста затіняюча сітка 45%, 50%, 55%, 60% і т. д., в цьому випадку не підходить, вона створена для інших цілей і витримає хіба що дрібні частинки граду, при умови несильних поривів вітру. Сильний град який шкодить навіть металеві корпуси автомобілів, прошиє таку сітку наскрізь.

 Ми випускаємо градобійні сітки підвищеної міцності з посиленими нитками. Такий захист витримує град діаметром з куряче яйце при швидкості вітру до 30 км / ч. Додатковим плюсом є ефект легкого затінення від ультрафіолету, що позитивно позначиться на зростанні і розвитку рослин.

Захист від граду 

Ширина 3 метра

Довжина 50 метрів

Рулон

сетка от града цена, купить сетку от града в украине, сетка для защиты от града цена, сетка от града купить, градобойная сетка цена, градобойная сетка купить киев, градобойная сетка купить, противоградовая сетка купить в украине,     противоградовая сетка цена, защита авто от града, защита автомобиля от града, защита солнечных батарей от града, сетка для защиты от града цена,         защита от града для машины

от 6,90 грн/м.кв.

575 грн

725 грн

2070 грн

1035 грн

   Наші сітки зіткані з первинного полімеру високої щільності (HDPE), стабілізованого з додаванням добавок, щоб забезпечити максимально довгий термін служби і максимально можливу стійкість до різних атмосферних агентів, зокрема до ультрафіолетових (УФ) променів. Сполучні нитки переплетені з армуючими стрічками, тому сітка не деформується через дощ, град і залишається добре натягнутою.

            Переваги:

Відмінний захист від граду

Захист від вітру та проливного дощу

Захист від зайвого ультрафіолетового випромінювання

Збільшення рентабельності вирощування, підвищує якість і покращує ринковий вид продуктів.

Захист від деяких видів комах, паразитів, а також птахів

  Зараз у продажу протиградових сіток представлені два види плетіння:

  - з прямокутними осередками - перший вид плетіння який з'явився на ринку (наприклад, сітка від граду Defender і в наші дні плететься за цією технологією).

  - з трикутними осередками - другий вид плетіння, що є новою технологією виготовлення антиградової сітки. Трикутне плетіння, за рахунок меншої довжини периметра осередки, витримує на 25% більші навантаження, в порівнянні з прямокутним, при однаковій питомій щільності на квадратний метр.

   Наша сітка виготовляється за новою технологією з трикутними осередками і армуючими стрічками з кроком в 11 мм, забезпечуючи мінімальну вагу і максимальну міцність.

Також на ринку представлена ​​велика гамма колірних рішень:

   - біла сітка

   - сіра сітка

   - чорна сітка

   - зелена сітка і т. Д.

Ми зупинилися на зеленому кольорі, так як він, по дослідженням різних аграрних університетів, найкраще сприяє росту і розвитку рослин.

 

Сітка від граду для захисту рослин на грунті

   Наша сітка від граду, відмінно підходить для захисту сільськогосподарських культур на землі у відкритому грунті, є одночасно досить легкою і міцною, не перешкоджає хімічній обробці.

   Сітка лягає і спирається безпосередньо на урожай.

   Для цієї мети, як правило, застосовуються рулони, шириною від 4 до 6 метрів.

Противоградовий захист для виноградників

  Легко встановлюється і повністю захищає від граду і птахів.

  Сітка однією стороною кріпиться до самої верхньої опори і опускається на відстань 30-50 см від землі, обертаючи ряд з обох сторін. Зайва довжина знизу підвертається і скріплюється пластикової стяжкою.

Для цієї системи використовується сітка шириною 1,5 метра.

Захист від граду фруктових дерев та ягідних кущів

   Для легкого кріплення, уздовж всього рулону, сітка від граду прошита по лівому і по правому краю з готовими отворами під кріплення.

   Для стикування відрізків, края сітки накладаються один на один і через отвори протягується з'єднувальний трос. Таким способом з'єднання, накривається вся ділянка.

Сітка від граду

Ширина 4 метра

Довжина 50 метрів

Посилені краї з отворами під кріплення

Плетіння з захистом від дір

1380 грн

Сітка від граду

Ширина 4 метра

Довжина 25 метрів

Посилені краї з отворами під кріплення

Плетіння з захистом від дір

710 грн

Сітка від граду

Ширина 6 метрів

Довжина 25 метрів

Посилені краї з отворами під кріплення

Плетіння з захистом від дір

1055 грн

Сітка від граду

Ширина 1,5 метра

Довжина 100 метрів

Посилені краї з отворами під кріплення

Плетіння з захистом від дір

1035 грн

   Технологія плетіння використована при виготовленні захисту від граду, така ж як і при виробництві затіняючоЇ сітки, тому вони дуже схожі малюнком і фактурою.

 Головними відмітними особливостями сітки від граду являються, це використовувана в плетінні товща нитка з додатковими армуючими добавками які збільшують жорсткість і міцність на розрив більше ніж в два рази, необхідні для протистояння граду, і більш висока пропускна здатність для проходження сонячних променів.